Zon, zee en luxe aan de Côte d’Azur

Les IssambresMei is zo’n maand dat veel mensen enerzijds nog moe zijn van de korte en koude dagen en de lange werkdagen, maar anderzijds ook genieten van de eerste warme dagen en de aankomende vakantieperiode. Misschien ben je een van de gelukkigen die buiten het hoogseizoen op vakantie kan. Ik zou zeggen: profiteer ervan! 

Côte d’Azur

Filmfestival CannesDe Côte d’Azur is niet voor niets een populaire vakantiebestemming, het gebied biedt enorm veel mogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld zwemmen, windsurfen, kajakken of zeilen in een van de vele mooie baaien. Of lekker luieren op het strand natuurlijk. Verder kun je ook op het land diverse sporten beoefenen, zo zijn er 14 golfbanen aanwezig. Voor mensen die meer interesse hebben in cultuur is er ook genoeg te doen en te zien. Musea, maar ook bijvoorbeeld het jaarlijkse filmfestival in Cannes zijn dé trekpleisters voor de cultuurliefhebber. En dan zijn er nog de vele sfeervolle restaurants en winkelstraten..

Les Issambres

Les IssambresLes Issambres is niet meer dan een klein dorpje aan de Côte d’Azur. Het is echter wel een dorpje met een pittoreske sfeer. Het dorp heeft gezellige nauwe straatjes, met oude huizen en galerijen. Het ligt midden in een natuurgebied waarin je mooie wandelingen kunt maken. Les Issambres, hoe klein ook, heeft ook een haven, genaamd San Peyre. Bijna elk uur varen er boten uit in de richting van Nice, Monaco, St. Tropez en Cannes. Je kunt speciale excursies boeken, bijvoorbeeld een Port-Cros Eiland tour, een Cannes tour of een Porquerolles tour.

Logeren in Luxe

Huurvillaappartement villa 'Les Issambres'Zin in een beetje luxe? Overnacht dan in een van de luxe villa-appartementen van Huurvillaappartement. Je kunt kiezen uit appartement Cannes, appartement Côte d’Azur, appartement Provence of appartement St. Maxime. Ben je met een hele groep en is er nog geen appartement geboekt voor je gewenste periode, dan kun je natuurlijk ook de hele villa huren.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. KelMymn schreef:

    Propecia Generic Minoxidil viagra Taking Cephalexin And The Sun Vomex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.