Vergaderlocatie zoeken en boeken

VergaderingHet school- en werkjaar is weer begonnen. Dat betekend hoogseizoen voor vergader- en conferentiecentra in heel Nederland. Aangezien er zoveel van dat soort centra bestaan is het lastig om te bepalen waar je vergadering, congres, seminar of conferentie te boeken. Maar, er bestaan gelukkig overzichtssites!

Groen Centraal

Zo bestaat er bijvoorbeeld Groen Centraal. Groen Centraal is een verzamelsite met 9 groene conferentiecentra nabij Utrecht. Je weet dan dus in ieder geval al zeker dat je groen bezig bent en dat je je zakelijke bijeenkomst boekt op een centrale locatie binnen Nederland. Via de site kun je direct boeken bij het hotel- of conferentiecentrum naar keuze. Om het nog milieuvriendelijker te maken kun je ook je reis van het station naar de gekozen locatie per ‘groen vervoer’ boeken. Meer over dit en andere mogelijkheden lees je op de website.

Hotelspot

Wil je over het hele land kunnen zoeken, dan kun je gebruik maken van een site als hotel-spot.nl. Je vind er een overzicht met alle hotels met vergaderruimte in Nederland. Het zijn zoveel locaties dat het me niet de meest gemakkelijke manier lijkt om je keuze te maken. Weet je echter al in welke buurt je je boeking wilt doen, dan maakt het het al wat overzichtelijker. Maar misschien is het dan eerder aan te raden om te zoeken naar een overzichtssite van alle vergadercentra in die provincie. Iedere provincie heeft namelijk wel een dergelijke overzichtssite.

Dit vind je misschien ook leuk...