Tips om je even op te laden

Tips om even op te ladenHet is eind juni, de vakantie zit eraan te komen, maar je moet nog even. Of misschien heb je je grote vakantie al gehad en zit je er nu al weer helemaal doorheen. Hoe laadt je je weer op? Hier wat inspiratie.

Koop datgene dat je al zo lang wilt hebben

Oke, datgene wat binnen je budget ligt dan uiteraard. Het blijkt dat veel mensen die sparen zelden een bedrag uitgeven aan dingen die ze als luxe beschouwen. Maar eigenlijk zouden ze het wel heel graag zouden willen hebben. Geld maakt niet gelukkig, dus laat het af en toe rollen! Misschien wil je al heel lang een ipad, of heb je altijd al een keer in een sterrenrestaurant willen eten. Laat het er een keer van komen en je zutl zien dat het je nieuwe energie geeft. Het is namelijk ook meteen een gespreksonderwerp dat je graag ter sprake zult brengen.

Zoek een nieuwe liefde

Een paar dagen geleden hadden we het over hoe je de eerste tijd na het verbreken van een relatie doorkomt. Misschien ben jij die periode gelukkig voorbij en ben je toe aan een nieuwe relatie. Een goede relatie geeft je energie, levensvreugde en het is zelfs bewezen dat je er langer door leeft. Genoeg redenen dus om opnieuw he risico van luduvudu te trotseren en toe te geven aan een nieuwe liefde. Maarja, het vrouw zoekt man (of man zoekt vrouw) valt niet zo van je af te lezen. Misschien is internet daten iets voor jou? Alleen al het je omgeven in de datingwereld kan je een stoot nieuwe energie geven!

Ga voor de kick

Ik heb geen idee hoe avontuurlijk je bent, maar ik ga er even vanuit dat je niet het type bent dat jaarlijks de wereld rondreist, wekelijks bungeejumpt of regelmatig andere avonturen beleeft. Ga dan nu juist wel voor die uitdaging en ga bijvoorbeeld een weekendje liften, een slipcursus doen of een vakantie boeken met bestemming onbekend. De spanning dat het avontuur met zich meebrengt lijkt je misschien in eerste instantie energie te kosten, maar geeft je er een enorme kick voor terug! Misschien zijn het zelfs kleine overwinningen voor je, wat nog meer bij zal dragen aan het positieve gevoel.

Dit vind je misschien ook leuk...