Rijden in speciale auto’s: Hummer, Porsche, Ferrari en/of Lamborghini

Lamborghini rijdenSoms heb je de behoefte om even stoom af te blazen. Waar kan dat beter mee dan met een rondje crossen in een raceauto? Of, als je dat iets teveel van het goede vind, door ‘gewoon’ een rondje rijden in een Ferrari? Ook leuk om cadeau te doen aan iemand die een bijzonder cadeau verdiend heeft. In dit artikel vier opties van dit soort belevenissen die je aan jezelf of iemand anders cadeau kunt doen.

Een dagje toeren in de Ferrari Modena

Geef je deze belevenis cadeau, dan ben je verzekerd van een zeer bijzonder dagje. Onder begeleiding van een instructeur kun je 8 uur Ferrari Rijden en dus lang genieten van de kracht en de snelheid van deze auto. Tijdens die acht uur kom je langs diverse horecagelegenheden waar je een hapje en/of een drankje kunt nuttigen. Uiteraard wel zorgen dat je alcoholpromilage onder de wettelijk toegestane hoeveelheid blijft!
Vind je dit iets te duur, dan kun je ook kiezen voor eenzelfde belevenis van kortere duur. Voor € 89,- kun je al een half uur in een Ferrari rijden en voor € 179,- zit je een halfuur in een Lamborghini Gallardo.

De Total Experience

Vind je alleen Ferrari rijden niet bijzonder genoeg? Voor € 349,- krijg je een total experience:  1 uur een anti-slip cursus, 1 uur off-road rijden, 30 minuten quad rijden, 30 minuten segway rijden, 30 minuten Ferrari rijden en een helicoptervlucht van 7,5 minuten. Hou er wel rekeing mee dat je bijvoorbeeld bij de slipcursus niet alleen in de auto zit en dat je een toeslag betaald van € 15,- per persoon als je je dagje in het weekend plant.

Hummer rijden

Voor € 169,-  kun je een uur lang in een Hummer rijden. Je begint op de openbare weg en gaat daarna onder andere een stukje off-road rijden. Je kunt deze belevenis ook met een groep boeken. Een groep van 10 of meer personen kan kiezen voor een speciaal arrangement.

Circuit rijden

Als je echt van de snelheid die een Ferrari en een Porsche kunnen halen gebruik wilt maken kun je 2x 10 min. circuit rijden. Lekker crossen op een van de circuits in Nederland, België of Duitsland dus. Je rijdt zowel in een Porsche 911 Carrera als in een Ferrari Modena.

Dit vind je misschien ook leuk...