Relaxen in de donkere dagen

donkere dagenBuiten is het nat, grijs en koud, je hebt een lange werkweek achter de rug en de vakantie lijkt alweer eeuwen geleden. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is het tijd om eens even wat tijd voor jezelf te nemen en letterlijk even op te laden. Lees een goed boek, bekijk een inspirerende film of ga lekker uitwaaien in het bos. Daarna is het tijd voor het ultieme relaxen: de sauna of een uitgebreide baddersessie met de fijne, groene, producten van The Body Shop.

Chocomania

chocomaniaThermen Zuidwolde en Thermen Schiedam zijn onderdeel van Thermen Holiday. Hier zijn ze gespecialiseerd in ontspanning, precies wat jij nodig hebt. De beide vestigingen hebben ieder hun eigen wellnessfaciliteiten, arrangementen en sauna’s en zijn er op ingericht om jou volledig tot rust te laten komen. Natuurlijk zit het gebruik van scrubzout en douchegel bij de entree in, maar je mag natuurlijk ook je eigen showergel meenemen. De Chocomania-lijn van The Body Shop is erg fijn voor deze gelegenheid. Niet alleen door de geur (Chocolade maakt gelukkig!),maar ook omdat ze cacaoboter bevatten, waar je huid erg blij van wordt.

Naar de sauna

thermen schiedamThermen Schiedam is een rustpunt in de drukke Randstad. Waar je door de week hard langs rijdt met de trein, neem je nu een dagje rust. Er zijn hier veel verschillende, bijzondere sauna’s. Persoonlijke favoriet is de aquariumsauna. Terwijl je geniet van weldadige warmte, zwemmen in het grote aquarium de mooiste vissen rond. Er is niets zo rustgevend als kijken naar tropische vissen. Ze dobberen wat rond en lijken zich nergens druk om te maken. Wellicht trek je er een les uit op het gebied van loslaten.

Zuidwolde

thermen zuidwoldeThermen Holiday Zuidwolde ligt in een prachtige oude boerderij met rieten dak. Alleen de omgeving al, het prachtige groene Drenthe, brengt een bepaalde rust met zich mee. Eenmaal binnen geniet je hier van zes verschillende sauna’s. In de bijzondere grotsauna onder de grond geniet je niet alleen van de rustgevende schemering en de fijne warmte, maar ook van een ontspanningsmassage. Een professionele masseur kneedt met pure honing de stress uit je spieren, zodat je maandag weer fluitend op je werk zit.

Lekker thuis

Maar ook als je geen tijd, zin of geld hebt om naar de sauna te gaan, is het gevoel makkelijk thuis op te roepen. Bij The Body Shop koop je heerlijke bad-, douche- en verzorgingsspulletjes voor een hele zondag relaxen. Sluit je op in de badkamer, zet de verwarming een tandje hoger en geniet van een warm bad met een van de heerlijke badproducten van The Body Shop, zoals het badschuim met vanillegeur. Daarna scrub je je tot je roze zit en verzorg je je huid met een lekkere romige bodybutter. Zo kun jij er weer helemaal tegenaan.

Dit vind je misschien ook leuk...