November borrelmaand

We zijn inmiddels over de helft: november. Een saaie maand volgens velen. De zomer is achter de rug, de eerstvolgende vakantie ligt nog ver voor je en de tijd van gezellig terrassen, festivals en rosé is geweest. Tijd om ons klaar te maken voor de kerst. Maar ja, ook dat duurt nog even. Een dode maand dus. Althans, dat is natuurlijk wat je er zelf van maakt. Wij dopen november daarom om tot: borrelmaand!

Gezellig eten en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Steeds vaker zoeken mensen de gezelligheid bij elkaar op. Borreltje, hapje, spelletje, filmpje. En in plaats van uiteten, wordt er gezellig voor elkaar gekookt. Gezellig uitgebreid koken zonder tijdsdruk of stress. Uiteindelijk wordt er lekker gegeten aan een prachtige tafel. Gezellige kaarsjes, sfeervolle tafellinnen, enzovoorts. Een feestelijke avond!

Borreleeeeennn

Hou je niet zo van uitgebreid en lang eten? Dan kun je dat natuurlijk ook overslaan. In ieder geval, daarna moet er geborreld worden. Want borrelen is gezellig. Onder genot van een drankje en een snack lekker babbelen en roddelen over vanalles en nog wat. Heerlijk. Lekker binnen bij de kachel met een gezellig muziekje op de achtergrond. Houd je van spelletjes, en je bezoek ook? Dan kan er uiteraard ook nog tussendoor gekaart worden, of wat dan ook voor spelletje. Lekker ongedwongen en met de mensen die je gezellig vindt.

November saai? Nee dus!

Maak het gezellig in huis. Kaarsjes, muziekje, lekker hapje, lekker wijntje. Klaar is kees. En nu dus niet meer mopperen dat november zo saai is… Gewoon lekker borrelen. Proost!

Dit vind je misschien ook leuk...