Magisch Marrakech

Marrakech ResidentieMarokko is de laatste paar jaren erg populair als vakantiebestemming. Niet zo verwonderlijk, want Marokkode biedt warmte, een exotische cultuur en afhankelijk van waar je bent rust of juist levendig stadsleven. Marrakesc is daar geen uitzondering op.

Waarom Marrakech

Djeema el FnaMarrakech heeft een bruisende binnenstad, met veel oude gebouwen, exotische markten en gezellige pleinen. Het bekendste plein is Jemaa el Fna en je zult merken dat daar een hele bijzondere sfeer hangt. Vooral ’s avonds is het een magische plek met verhalenvertellers, slangenbezweerders en andere sprookjeachtige figuren.
De typisch oosterse architectuur in combinatie met de bijzondere sfeer, de markten, de hamams en de heerlijke keuken maken van Marrakech een perfecte plek om tot leven en tegelijkertijd tot rust te komen.

Hapimag Resort Marrakech

Restaurant van de ResidentieHapimag is een bedrijf in gezamenlijk onroerend goed. Of liever gezegd, je kunt er investeren in vakantiebestemmingen waar je na verloop van tijd mede-eigenaar van wordt. Dit gebeurd op basis van een spaarsysteem. Het is nogal ingewikkeld om in een paar zinnen uit te leggen, maar op de website van Hapimag vind je er alle informatie die je moet weten.
In Marrakech heeft Hapimag ook een residentie staan. Dit gebouw is gebouwd in Moorse stijl en bestaat uit twee verdiepingen. Het heeft een zwembad zowel binnen als buiten, een restaurant, bar en uiteraard een luxe woon- slaap- en badkamer.

Dit vind je misschien ook leuk...