Wat maakt de Kirami Hottub zo speciaal?

Kirami-HottubEen Kirami Hottub is er in verschillende maten én in verschillende kleuren. De modellen hebben elk een speciale naam gekregen als Midzomernacht, Cosy Spruce, Tilty, of Blue Edition. Alleen daarom zou je er al een moeten kopen…

Het hele jaar in het warme water

Met een hottub in je tuin kun je zowel ’s zomers als in de winter lekker genieten van weldadig warm water. Met zijn 170 cm doorsnee kun je met ongeveer vijf tot zes personen in de hottub zitten, maar alleen kan natuurlijk ook. Een buitenkachel zorgt voor het opwarmen van het water. Kirami is verkrijgbaar in diverse verschillende frisse kleuren voor de binnenzijde van de tobbe, als blauw en turquoise. Deze kleuren geven een zwembadbeleving, het water ziet er daardoor altijd lekker schoon en fris uit. Ga je liever voor een neutralere kleur, dan kies je voor een grijze binnenkant. Een hottub is, zoals gezegd, een weldadige beleving en als dat kan in een tobbe met als symbolische naam Midzomernacht, dan is dat natuurlijk extra genieten.

Over vreugdevuren en sparren

Midzomernacht is een feest waarmee gevierd wordt dat het zomer is. In veel Noord-Europese landen wordt dit nog jaarlijks gevierd met vreugdevuren, eten en drinken. Met Kirami Hottub Midzomernacht kun je het hele jaar door feest vieren. De kachel stook je op als een vreugdevuur en je geniet in het bad van een glaasje bubbels. Elke dag feest! De letterlijke vertaling van Cosy Spruce is ‘gezellig sparren’, en dat is precies wat je kunt doen in een hottub. Als je met zijn zessen in het warme bad zit, kun je best een goed gesprek voeren en een beetje sparren met elkaar. Kirami Hottubs staan sowieso voor een aantal uren plezier.

Makkelijk installeren en snel genieten

De hottub met de standaard grijze binnenkant heeft als naam Easy en dat is precies wat de hottub is, een gemakkelijk te installeren lichtgewicht hottub. Volgens de leverancier is een Kirami Hottub sneller warm dan een andere kunststof hottub. Dit komt omdat de kachel verbonden is met de afvoer in de bodem. De kachel is vrij groot, zelfs blokken hout van 50 cm lang kun je hierin verbranden. Dit betekent dat je zonder al te veel te hoeven kloven al kunt ontspannen. De snelle opwarmtijd helpt daar natuurlijk ook aan mee. Model Kirami Hottub Tilty heeft een binnenkachel, wat hem nóg sneller warm maakt. Bijpassende accessoires maken de Kirami Hottub helemaal af, denk aan een speciale schep om het as uit de kachel te verwijderen, een drankjeshouder zodat je je drankje niet de hele tijd in je hand hoeft te houden en een set van twee nekkussens zodat je lekker je ogen kunt sluiten als je van het warme water geniet.

De verschillen aan de buitenkant

Voor de buitenkant van je Kirami Hottub kun je kiezen uit diverse materialen, als thermowood, Ekoplank, composiet en Red Cedar. Thermowood is een Fins grenen dat in een oven wordt gebakken waardoor de eigenschappen van hout positief veranderd worden. Composiet is een materiaal dat is samengesteld van hout en kunststof, waarbij de positieve eigenschappen van hout behouden zijn, maar ook de positieve eigenschappen van kunststof. Red Cedar is een duurzame houtsoort met een luxe uitstraling. Ook voor de trap kun je kiezen uit de verschillende materialen. Een standaard vinyl afdekzeil maakt dat je het water schoon houdt, maar met een optionele kunststof tweedelige afdekkap maak je het jezelf nog gemakkelijker. Genoeg redenen dus om een Kirami Hottub aan te schaffen!

Dit vind je misschien ook leuk...