Luduvudu

LiefdesverdrietLuduvudu, oftewel liefdesverdriet. Ben jij momenteel de klos? Troost je, je bent niet de eerste of de enige en zal ook niet de laatste zijn. Maarja, daar heb je natuurlijk helemaal niets aan. En het feit dat het zomer is kan je nu waarschijnlijk ook niet vrolijk stemmen. Het 1000 vissen in de zee verhaal is misschien nog wel het ergste wat mensen je op zo’n moment vertellen. Maar waar heb je wel wat aan om deze periode door te komen? Juist, comfort food en andere luduvudu artikelen.

Chocola

Chocola wordt nogal eens emotie-eten genoemd en dan is die emotie meestal een negatieve.. Maar het is niet voor niets dat veel vrouwen 1x per maand extra trek hebben in chocola, het werkt echt, al is het maar voor even. Er zitten stofjes in (bittere) chocola die je een positief gevoel geven. Daarnaast schijnt het ook een afrodisiacum te zijn, al zit je daar voorlopig waarschijnlijk niet op te wachten.. Probeer niet teveel tegelijk te eten, want dan krijg je er nog een schuldgevoel bij ook.

Koop een nieuw parfum

Je mag jezelf best verwennen met iets nieuws voor jezelf. Je kunt gaan voor een nieuwe outfit, maar een nieuw luchtje is misschien nog wel een beter idee. Een nieuw luchtje brengt je namelijk meteen in een nieuwe stemming. Uiteraard, je zult er niet meteen happy van worden, maar het versterkt je negatieve stemming in ieder geval niet. Een luchtje dat je vaak droeg in de periode van je ex kan dat effect wel hebben. Normaal gesproken kies je een luchtje die bij je stemming past, maar om niet weg te kwijnen in je liefdesverdriet doe je er verstandig aan om dat nu juist niet te doen. Ga voor iets luchtigs, fris, optimistisch en sprankelends. Luchtjes waar een positieve sfeer omheen hangt zijn bijvoorbeeld: Banani, van Bruno Banani, Happy, van Clinique en Escada, van Escada. En laten we de heren met liefdesverdriet niet vergeten: voor jullie is Aqva van Bvlgari een goede keuze.

Ga er op uit!

Heb je nog wat vakantiedagen over? Ga er dan op uit! Boek een weekendje weg met een vriend of vriendin, of plan een rondreis door zuid-amerika. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat, als je maar even weg bent uit die 4 muren! Het lijkt misschien je kop in het zand steken, maar je vergeet de realiteit heus niet op zo’n vakantie. Wel zorgt het voor nieuwe ervaringen waar je aandacht hoe dan ook een beetje naartoe getrokken wordt. Heb je je vakantie al gepland of heb je geen dagen meer over? Zorg dan dat je in de avonden en weekenden veel met mensen afspreekt, of er juist in je eentje op uit trekt. Je hebt nog genoeg tijd om over alles na te denken en waarschijnlijk heb je dat al genoeg gedaan. Actie is de beste remedie! (Naast tijd dan…)

Dit vind je misschien ook leuk...