Hondenaccessoires

HondenHet is dierendag vandaag en wij hebben ervoor gekozen om de meest gehouden huisdieren in het zonnetje te zetten: honden! Ook honden hebben af en toe tijd nodig om zich weer even op te laden! Natuurlijk geef je je hond vandaag wat extra’s om te snoepen, maar geef je je hond op een ander moment wel eens een cadeautje? In dit artikel een aantal accessoires waar je je hond (of die van iemand anders) een plezier mee kunt doen.

Hondendoolhof

hondendoolhofEen hondendoolhof is niet alleen leuk voor honden, ook nog eens heel goed voor honden die te snel eten. Het is namelijk een voederbak in de vorm van een doolhof. Honden die te snel eten kunnen last krijgen van een maagkanteling. Een hondendoolhof kan dit voorkomen, want de hond zal langer bezig zijn met het te pakken krijgen van zijn eten. Daarnaast is een snel verveelde hond zo ook een tijdje zoet.

Hardloop doggy-belt

doggybeltDe doggybelt is een hardloopgordel waarmee je veilig met je hond kunt rondlopen. De band is door de fluoriserende strip ook in het donker goed te zien. Niet alleen een cadeautje voor je hond, maar ook voor jou! Een prettige manier voor jou en je hond om allebei aan de gezonde portie lichaamsbeweging te komen.

De Jolly Ball

jollyballDe jolly ball blaast zichzelf op, blijft drijven en stuiteren. Dit maakt het tot een ideaal speeltje voor honden. Ze zullen er geen genoeg van krijgen. Doordat het zichzelf een tijdje in beweging houdt hoef je hem niet iedere keer weer op te pakken en weg te gooien; de hond kan er zelf ook een tijdje zoet mee zijn. Het handvat van 25 cm maakt het extra gemakkelijk om je hond de bal te laten apporteren. Extra voordeel: bijna niet kapot te krijgen.

Dit vind je misschien ook leuk...