Energie met de Hypoxi Trainer

De Hypoxi-machineSporten in de sportschool, ik weet het niet hoor. Sta je daar met je handdoekje en je bidonnetje tussen nog 40 andere mensen met handdoeje en bidonnetje je anderhalf uur in het zweet te werken… Niet zo prettig om te doen en omdat velen na 2 keer afhaken ook niet effectief. Het is de bedoeling dat je energie krijgt van sporten, terwijl ik van sporten in de sportschool alleen maar verveeld raak. Zelfs na het sporten heb ik niet die kick die sommigen wel hebben na een sessie in de sportschool. Wat is een alternatief?

Hypoxi-therapie (n)iets voor jou?

Natuurlijk, ik kan bij een sportvereniging gaan. Als ik het spelelement in bijvoorbeeld handbal of volleybal leuk zou vinden, dan zou het misschien best iets voor me zijn. Maar nou ben ik zo iemand die liever lui dan moe is, maar wel een goed figuur wilt krijgen/behouden. Er werd me hypoxi therapie aangeraden.

Wat is Hypoxi Therapie?

Hypoxi Therapie doe je in een hypoxi trainer. Dit is een apparaat dat effectief en lokaal vet verbrand doordat je traint in een vacuüm. Het vacuüm zorgt ervoor dat de bloedtoevoer in het vetweefsel verhoogd wordt, waardoor de afvoer van het vet in de probleemzones makkelijker wordt gemaakt. De hypoxi trainer wordt vooraf afgesteld op jouw conditie, gewicht en doelstellingen, zodat het voor iedereen (mits boven de 18 jaar en onder de 110 kilo) geschikt is.

Wat doet Hypoxi Training met je lichaam?

Het versterkt je beenspieren (je moet toch zo’n half uur fietsen), het versterkt de doorbloeding, de stofwisseling en lokale vetverbranding, het geeft je een betere conditie en het zorgt voor een verhoging van de afvoer van afvalstoffen. De gevolgen van deze effecten zijn dat je minder cellulitis hebt en je al snel een paar centimeter vet kwijt bent. Ik vind het daarnaast ook nog eens heerlijk om te doen, omdat in tegenstelling tot in de sportschool heb je hiermee meteen het idee dat het werkt. Je voelt je misschien even als een geseald pakketje, maar dat went al snel.

 

Dit vind je misschien ook leuk...