Een weekendje Utrechtse Heuvelrug

Weekendje Heuvelrug

Je wilt er even tussenuit. Gewoon een kort of lang weekend in Nederland, maar wel even helemaal weg. Iets in de natuur, iets actiefs misschien, maar ook ontspannends. En je moet er lekker kunnen eten. Dan hebben wij een ideaal arrangement voor je gevonden! Boek een fietsarrangement bij Woudschoten.

Landgoed Woudschoten

Woudschoten is een conferentiehotel midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Oorspronkelijk was Woudschoten alleen gericht op conferenties en vergaderingen, maar sinds een paar jaar bieden ze ook de mogelijkheid om er feesten en re√ľnies te houden en er te boeken voor een ontspannen weekendje weg. Het fietsarrangement is daar een voorbeeld van.
Woudschoten heeft eigen landgoed van 45 hectare en biedt ruimte aan zowel kleine als grote groepen en gezinnen. Met 140 hotelkamers, vergader- en congreszalen een culinair restaurant, bar en lounge is het een zeer geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, maar met name in het weekend ook voor familiere√ľnies, jubilea en koppels en gezinnen die willen genieten van een weekendje midden in de natuur.

Speciale Ontspannings Arrangementen

Bij Woudschoten kun je dus een fietsarrangement boeken. Bij een fietsarrangement zit inbegrepen: een fiets en fietsroutes voor de Utrechtse Heuvelrug, tussendoortjes, een driegangen diner, een overnachting in een van de hotelkamers, een ontbijtbuffet en toeristenbelasting.
Behalve het fietsarrangement kun je er ook een familie-arrangement boeken of een zomer-arrangement boeken. Op de website kun je de arrangementen meteen boeken, of meer lezen over wat het allemaal inhoudt. Woudschoten was laatst ook bij bedrijf in beeld. Van die uitzending kun je op de site meteen even een filmpje bekijken.

Dit vind je misschien ook leuk...