Digitale ontspanning voor jong en oud

Ontspannen is een breed begrip dat een even brede interpretatie geniet. Wat voor de één ontspanning betekent, kan voor de ander juist een vorm van entertainment zijn maar vaak gaan beiden juist hand in hand. Digitaal entertainment is echt iets van deze tijd en het aanbod is dan ook overweldigend. Daarom hebben we een leuke selectie gemaakt van activiteiten die een ideale mix zijn van spanning, ontspanning en entertainment in een digitaal jasje.

Sportweddenschappen

Sportweddenschappen zijn jaren geleden over komen waaien vanuit de UK en hebben anno 2014 ook de rest van Europa veroverd. Voetbal, tennis, F1, cricket, handbal… je kunt het zo gek niet bedenk of je kunt er op inzetten. Unibet, één van de grootste namen op het gebied van sportweddenschappen, biedt daarnaast ook de mogelijkheid om online sportweddenschappen af te sluiten via de tablet of mobiel. Nog niet bekend met weddenschappen? Bij Unibet kun je de meeste games ook eerst oefenen zonder dat een inzet verplicht is.

Online gamen

Online gamen kan op verschillende manieren. Naast de spellensites zoals Funnygames of Spele.nl is met name het gamen op consoles zoals de XBox of PlayStation tegenwoordig erg in trek. Ook voor de PC zijn er veel goede games in diverse genres verkrijgen waarmee je ook online kunt gaan. De populairste online games van dit moment zijn World of Warcraft, League of Legends, Minecraft, Diablo III, GTA en Battlefields 3. Ben je een leek op het gebied van online gamen en wil je meer weten? Bekijk dan eens dit forum waar in eenvoudige taal wordt uitgelegd hoe je kunt toetreden in de wereld van online gaming.

Netflix en Spotify

Netflix is razend populair en dat is niet voor niks. Voor nog geen 8 euro per maand heb je een groot aanbod aan nieuwe en klassieke films, series, cartoons en docu’s binnen handbereik. Bovendien kun je met een Netflix abonnement ook op je smartphone of tablet genieten van dit uitgebreide entertainmentpakket waar en wanneer je maar wilt. Spotify is het “muzikale broertje” van Netflix en is op het zelfde concept gebaseerd. Voor een vast bedrag kan de gebruiker muziek beluisteren uit een database van miljoenen tracks in talloze genres. Ook Spotify is op alle gangbare mobiele toestellen beschikbaar en dit maakt het haast verplichte kost voor de muziekliefhebber.

Dit vind je misschien ook leuk...