De beste ontspanningsapps voor je Galaxy S5

Het leven is tegenwoordig jachtig en gehaast, wordt gezegd. Door de moderne communicatietechnologie hebben we geen moment meer voor ons zelf en worden we geleefd. Misschien is dat wel waar, maar de moderne technologie kan ook juist een hulp zijn om het tegengestelde te bereiken: ontspanning en rust. We zetten de beste ontspanningsapps voor je op een rijtje, bijvoorbeeld voor je Galaxy S5.

Daily Yoga – Fitness On-the-Go

Deze app helpt je om je dagelijkse Yoga-oefeningen te doen. De instructievideo’s maken het leuk en interactief. Je hebt keuze uit meer dan 40 verschillende sessies, met genoeg keuze in moeilijkheid en lengte van de oefening. De instructies worden ook voorgelezen. Je kunt dus gewoon door blijven gaan met je oefening, ook als je in een moeilijke houding staat waarin je je scherm niet kunt zien. Deze app is gratis te downloaden bij Google Play.

Qi Gong Meditation Relaxation

Meditatie houdt je gezond, helpt je ontspannen en doet stress verminderen. Deze allround app is ideaal voor wie wil beginnen met mediteren. Er wordt uitgebreid uitgelegd wat meditatie precies inhoudt. Ook zit deze app bomvol instructievideo’s en rustgevende muziek voor bij je oefeningen.
Qi Gong Meditation Relaxation is gratis te downloaden in bij Google Play.

Relax Melodies: Sleep & Yoga

Met deze app kan je zelf een mix maken van ontspannende muziek en geluiden. Je kan de app gebruiken om heerlijk om bij in slaap te vallen, bij je yoga of meditatie of om gewoon even te ontspannen. Je hebt keuze uit 46 verschillende rustgevende geluiden waarmee je je eigen perfecte mix van maximaal tien verschillende geluiden kunt samenstellen. Ook deze app is gratis te downloaden bij Google Play.
Wil je eerst weten of het iets voor jou is? Lees hier meer over meditatie en yoga.

Dit vind je misschien ook leuk...