Avontuurlijke kinderen dragen Eager Beaver

Eager-BeaverKinderkleding van het merk Eager Beaver wordt ontworpen voor avontuurlijke kinderen. Volgens het kledingmerk zit in elk kledingstuk stijl en zelfvertrouwen verweven. Eager Beaver heeft bij het ontwerpen van de kinderkleding het kind centraal staan.

Stoere jassen en geblokte blouses

De collectie kinderkleding van Eager Beaver is stoer. Jassen met stoere kragen, unieke details en functionele zakken zijn in volop verkrijgbaar en voor elk seizoen is een passende jas te vinden. Voor jongens zijn geruite of gestreepte overhemden ook in de stoere collectie te vinden. Meisjes zullen de vrolijke blouses of tunieken niet misstaan. Omdat de kleding van Eager Beaver nauwelijks verslijt kan het lang mee, zelfs als het uw kind niet meer past. Tweedehands levert de kleding dan nog een leuk centje op. Eager Beaver kinderkleding is ongeveer verkrijgbaar vanaf maat 62-68 maar ook grotere kinderen met maatje 140 zullen ruim de keuze hebben uit de collectie.

Eager Beaver kan wel tegen een stootje: voor kinderen die veel buitenspelen

Stoere kinderen zijn volop in de natuur te vinden, met Eager Beaver kinderkleding maakt dat niet uit, de kleding kan wel tegen een stootje. Stoere sweaters voor jongens zijn warm en comfortabel, de meidensweaters hebben bovendien frisse en vrolijke kleuren. Eager Beaver is een kledingmerk dat perfect is voor tweedehands verkoop. De kleding blijft mooi en kan na verloop van tijd nog prima een tweede ronde aan. Voor echte buitenspeelkinderen is een spijkerbroek een must in de kinderkledingkast. Eager Beaver heeft veel spijkerbroeken in allerlei vormen en tinten, met verschillende wassingen. Stoere stiksels en zakken maken elke jeans uniek. Een verstelbare tailleband maakt dat een broek altijd comfortabel zit omdat het altijd aan de juiste taillemaat aangepast kan worden.

Rokjes en jurkjes van denim of andere materialen

Voor meisjes is een complete lijn jurken en rokjes op de website van de tweedehandskinderkleding te vinden. Korte rokjes van denim, frisse strokenrokjes of chique rokjes voor een geklede dag zijn allemaal verkrijgbaar. Ruches en frisse prints maken de kinderrokjes een lust voor het oog. De jurkjes zijn er ook in een grote variatie, stoere denim jurkjes en jurkjes met een vrolijke print bijvoorbeeld. De kinderkleding van Eager Beaver is verkrijgbaar in veel verschillende maten, waardoor er altijd wel wat voor uw kind in de collectie te vinden is. Mocht het item dat uw kind graag wil hebben nu net niet in de juiste maat verkrijgbaar is, houdt dan de website met tweedehandskinderkleding met regelmaat in de gaten, de collectie wordt namelijk constant up to date gehouden en aangepast aan de nieuwe voorraad.